1. Hoe kan ik retourneren?
Het kan natuurlijk zo zijn dat het bestelde artikel toch niet naar wens is. Vanaf het moment dat u de online bestelling in uw bezit heeft, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te bekijken, te beoordelen en te passen. Bent u niet tevreden over het artikel, omdat het bijvoorbeeld niet past, of omdat het niet naar uw verwachting is, dan kunt u het artikel retourneren. Dit geldt niet voor sale-artikelen.

Ruil/Retourvoorwaarden van een online bestelling
Ruilen of retourneren is bij Mach’s sieraden geen enkel probleem als voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:
1.Binnen 14 dagen na leverdatum; 
2.De sieraden ongedragen retourneren in de originele onbeschadigde verpakking

3.Het artikel compleet, niet gebruikt en niet beschadigd is;

Als de artikelen niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, dan kunt u helaas niet meer ruilen of retourneren. Wij zijn dan genoodzaakt de artikelen naar u terug te sturen.

Retourneren van een bestelling via het postkantoor
U kunt binnen 14 dagen na levering uw pakket retourneren. U stopt alle artikelen die u terug wilt sturen in een pakket.

U geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor en betaalt hier de verzendkosten. De verzendkosten (€3,95,-) van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bewaar uw afgiftebewijs goed!

U kunt uw retourzending volgen op de Track & Trace pagina van DHL of Post NL, afhankelijk welk postbedrijf u gebruikt om de artikelen retour te zenden. Let wel op, hiervoor heeft u het barcodenummer van de retourzending nodig. Hier kunt u duidelijk zien of uw retourzending al bij ons binnen is.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u een mail ter bevestiging. Wij streven ernaar om het retourbedrag binnen 5 werkdagen naar u over te maken.


Ruilen van de online bestelling
Als u een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat, dan kunt u uw bestelling binnen het termijn van 14 dagen ruilen. Dit door een nieuwe bestelling te plaatsen. Het andere artikel kunt u volgens de procedure retourneren.

 

 

Vragen:

Stuur een bericht onder het kopje contact.

Ik probeer zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Of mail rechtstreeks naar macht-sieraden@outlook.com

 

Mail:

machs-sieraden@outlook.com