· 

Studio lisa

Toen ik in contact kwam met Lisa van Studio Lisa was ik gelijk enthousiast over haar creaties. Lisa maakt prachtige tekeningen en gebruikt daarbij verschillende technieken.

Het leek me leuk om daar een stukje over te schrijven en dit met jullie te delen. 

 

Lisa begon officieel in 2016 met Studio lisa.

Ze studeerde toen nog maar kreeg in die tijd een mooie opdracht die ze niet af kon slaan. Eind 2017 was ze klaar met haar studie en na een mooie rondreis begon ze dan echt fulltime met haar eigen bedrijf. 

Naast haar bedrijf werkte ze in een verzorgingstehuis.

Hier werkte ze al zo'n 10 jaar naast haar studie.

Inmiddels werkt ze niet meer in het verzorgingstehuis en is ze fulltime bezig met haar eigen bedrijf. 

 

Lisa haalt haar inspiratie uit verschillende dingen zoals internet, social media, foto's, boeken en vooral ook uit de verre reizen die ze gemaakt heeft. Lisa heeft altijd papier en potlood bij zich voor als ze een leuke ingeving krijgt voor weer een nieuwe illustratie of opdracht waar ze mee bezig is.

Zoals ik al eerder zei maakt Lisa gebruikt van meerdere schilder en teken technieken. Ze vind het juist leuk om te experimenteren en tot verschillende stijlen te komen. Ze maakt gebruik van aquarel, potlood, kleurpotlood, stift, pen, maar ook de computer. Ze vind juist de afwisseling en combinatie erg leuk. 

Lisa heeft ondertussen al een aantal toffe opdrachten op haar naam staan.

Ze heeft onder andere het super gave wolkenbehang gemaakt voor vt wonen.

Dit was een van haar eerste grote opdrachten die ze mocht doen en het behang is nog steeds te koop in de webshop van vt wonen.

 

Lisa geniet erg van de opdrachten die ze mag doen en vindt het ontzettend gaaf om haar illustratie/werk in de winkel te zien hangen.

Van alle opdrachten die ze afgelopen tijd heeft gedaan is de opdracht die ze mocht doen voor de rebellenclub een van haar favorieten.

Ze maakte voor hen 36 prachtige dieren illustraties in aquarel.

De illustraties zijn bij De Rebellenclub in Amsterdam te koop en ze zijn ook te vinden als merk binnen loods 5. 

Nog een van haar eigen werken waar ze trots op is zijn de portret illustraties die ze gemaakt heeft van oudere mensen in Litouwen.
Door de ervaringen van deze mensen vond ze het heel bijzonder om ze te mogen tekenen en dat brengt haar ook nog altijd terug naar die tijd die ze daar heeft doorgebracht.
Lisa geniet van haar opdrachten maar toch probeert ze in elke opdracht te zoeken naar verbeterpunten om haar werk keer op keer te verbeteren. 
Ondanks dat Lisa dus kritisch is op haar eigen werk en nog maar net is begonnen als professioneel illustrator zou ze in de toekomst graag eens willen samenwerken met Lush.
Wat haar vooral aantrekt aan Lush is het concept wat zij hebben neergezet. 
Naast Lush zijn er nog veel meer dingen waar ze van droomt zoals iets in de richting van verpakkingsdesign/illustratie. 
Sommige opdrachten zijn in haar ogen nog iets te ver van haar bedshow.
Over de toekomst is ze duidelijk. Over 5 jaar hoopt ze in de luxe positie te zijn om tegen opdrachten waar ze minder enthousiast van wordt nee te kunnen zeggen en zich volledig te kunnen richten op de gave opdrachten. Verder vindt ze het ook belangrijk dat de eigen webshop groeit en haar eigen producten gaat verkopen in verschillende winkels in binnen en buitenland.
Tot slot is Lisa sinds kort actief op instagram en youtube waar ze haar eigen foto's en filmpjes post van haar illustraties. Ook dit is iets waar ze veel mee bezig is en de komende 5 jaar flink mee wilt gaan groeien. Zijn jullie net zoals ik enthousiast geraakt over Lisa en haar illustraties? Kijk dan snel op haar website of andere social media kanalen.
     
GIVEAWAY TIME
Ik mag names Lisa
1 A4 poster en 1 A5 poster 
van de wild serie 
weggeven.
Wat moet je doen
Zet onder de giveaway post 
dat je meedoet en tag twee van je vrienden.
Instagram: @studiolisa
youtube: studio Lisa

Reactie schrijven

Commentaren: 0